Mindfulness voor kinderen

olifant

In de afgelopen jaren is in de praktijk van VIER Coaching | Training regelmatig iets veranderd: Meer kennis en vaardigheden om te coachen en apparatuur om ook fysiek herstel te kunnen stimuleren met bijvoorbeeld bioresonantie. Ook heb ik met diverse workshops mijn werkzaamheden binnen de praktijk uitgebreid. 

 

2017: Nieuw jaar | nieuwe werkwijze

Toch miste ik een groep waarvoor ik altijd met hart en ziel heb gewerkt: 

kinderen en tieners

Kinderen worden overspoeld worden met informatie, internet en  social media. Veel kinderen hebben daar last van, wat zich uit in bepaald gedrag, boosheid, grenzeloosheid, agressie, en dergelijke.

Ook zien we dat de manier waarop we aandacht hebben voor onszelf en elkaar veranderd is. Doen kinderen echt wat ze willen, of wat ze ergens gezien hebben? In hoeverre volgen zij hun hart en eigen gevoel? En is daar nog wel ruimte voor? 

Met het aanbieden van individuele en groepstrainingen op het gebied van mindfulness, yoga en individuele coaching werken we weer aan zelfvertrouwen, luisteren naar je gevoel, je eigen richting bepalen, je eigen ritme herkennen, omgaan met gevoelens en emoties. 

In het komende jaar zal ik mij naast de reguliere coaching ook gaan richten op:

  • Coaching voor kinderen met aandachtsstoornissen en leerproblemen
  • Mindfulness voor kinderen en tieners
  • Yoga voor kinderen en tieners
  • Yogadans voor tieners

In het komende kwartaal zal VIER van start gaan met een aanbod van mindfulness voor kinderen en tieners. Op vrijdag 17 februari om 15.00 uur start de eerste officiele mindfulness voor kinderen. Een les van een uur kost € 5,00. 

Heb jij zelf een kind dat hier aan mee wil doen, of ken je iemand? Laat me dat dan weten, ook als je voorkeur uitgaat naar een andere dag! Je kunt je direct Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. door bijgaande link aan te klikken. Wil je de uitnodiging liever uitprinten? Dat kan ook onder deze link !

Graag tot snel!


Workshops: In balans met de vijf elementen.

Wat hebben je emoties en je lichamelijke gezondheid met elkaar te maken? Hoe kun je beide zelf beïnvloeden en je gezonder en emotioneel beter in balans voelen? 

Vijf elementen model

In het komende jaar organiseert VIER Coaching | Training een aantal workshops rond de vijf elementen: vuur, aarde, metaal, water en hout. Ieder element heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen op het gebied van emoties, voeding en energie die je welzijn beïnvloeden. Denk maar aan de cyclus van de maan, menstruatiecyclus bij de vrouw, de maanden, maar ook leven en dood, projecten met een begin en een eind. Alles is een cyclus. 

Door inzicht te krijgen in deze elementen, krijg je inzicht in jouw sterke en zwakkere momenten in een cyclus én leer je hoe je deze optimaal kunt benutten. 

Element Water

De eerste workshop staat in het teken van het element water. Het element van de winter; einde van een cyclus en het klaarmaken van een nieuw begin. In deze workshop gaan we dus aan de slag met het afronden van het afgelopen jaar en ons voorbereiden op dat wat nodig is, om straks aan iets nieuws te kunnen beginnen! 

Ben je nieuwsgierig naar wat deze winter jou te bieden heeft? Meld je dan nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan!  

Workshop

Datum

Tijd

Prijs (incl. koffie / thee)

Winter: Water

10 Januari

19.00 - 21.30 uur

€ 12,50

Lente: Hout

7 Maart

19.00 - 21.30 uur

€ 12,50

Zomer: Vuur

13 Juni

19.00 - 21.30 uur

€ 12,50

Najaar: Aarde

12 September

19.00 - 21.30 uur

€ 12,50

Herfst: Metaal

17 Oktober

19.00 - 21.30 uur

€ 12,50

De workshops worden gegeven de praktijk van VIER aan de Zonnebloemstraat 127 te Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.vierct.nl of bel: 06-54222202.