NES Provision

NES (NES = Nutri-Energetics System) Health of NES therapie bestaat uit oude en nieuwe inzichten, van traditionele Chinese geneeskunde tot homeopathie en Westerse geneeskunde. NES , ontwikkeld door Peter Fraser, is een systeem dat de gezondheid herstelt vanaf de bron. De oorzaak van zowel lichamelijke als emotionele problemen komen voort uit verstoringen en blokkades in het lichaam. NES registreert en identificeert deze verstoringen waardoor we weten hoe we het lichaam terug in balans kunnen brengen. NES therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen en is inzetbaar voor vele klachten, zoals: allergieën en hooikoorts, psoriasis, artrose, overgangsklachten, maag- en darmklachten, depressie, epilepsie, MS, schildklier- en andere lichamelijke klachten.

nes scan

 

Hoe werkt NES?

Tijdens een NES-sessie leg je je hand op een scanner – een soort computermuis met daarop twee metalen plaatjes. Het scannen van je lichaamsveld duurt slechts 20 seconden en de resultaten zijn direct zichtbaar.

De resultaten geven informatie over je mineralenhuishouding, omgevingstoxinen, meridianen, regulatiesystemen, orgaanbalans, voedselvertering, energieniveaus, emoties, gewrichten en weefsels. Samen bespreken we de resultaten en kijken daarbij naar je klachten. De NES behandeling wordt gegeven met infoceuticals waarmee de gevonden verstoringen worden opgelost en je lichaam weer in balans wordt gebracht. Infoceuticals bestaan uit kleine hoeveelheden micro-mineralen en energetische informatie waarmee verstoringen in het lichaamsveld worden aangepakt. De infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen.

Na verloop van tijd passen we – op basis van de resultaten en een nieuwe scan – de inname aan. Naast het nemen van infoceuticals maak ik gebruik van miHealth. Hiermee zijn ook meer acute verstoringen te behandelen vanuit dezelfde visie en techniek. 

 NES mihealth

Wat is het resultaat? 

NES therapie heeft aantoonbare effecten omdat de oorzaak effectief en van buiten naar binnen worden aangepakt, van de grote naar de kleine systemen in het lichaam. Energiewaardes herstellen zich en je ervaart vrijwel direct een vooruitgang in je vitaliteit en welzijn. De NES therapie werkt in lagen (zoals bij het afpellen van een ui). Eerst worden de grote velden aangepakt en de energievoorziening verbeterd. Tegelijkertijd gaan we zware metalen in het lichaam opruimen zodat de weg naar verder herstel vrij is. Zo gaan we door, telkens een stukje dieper totdat we bij de kern komen. Anders dan bij N.E.I. vraagt deze therapie daarom meer tijd en inzet.

wat is nes