NEI Coaching | Therapie

Voel je je niet lekker in je vel, lukt het je niet om bepaalde patronen te doorbreken? Heb je last van emoties, die je moeilijk kunt loslaten? Dan kan Neuro Emotionele Integratie je wellicht verder helpen. 

Als NEI coach ga ik samen met jou op zoek naar datgene wat jou belemmert naar geluk en gezondheid. Neuro Emotionele Integratie is een techniek waarmee je emotionele blokkades kunt opsporen. Dit zijn emoties die je hebt ervaren en niet goed hebt verwerkt. Ze liggen ten grondslag aan je ongewenste gevoelens, gedachten of gedrag en staan aan de basis van je denk- en gedragspatronen en strategieen, maar horen bij het situaties in het verleden - niet het nu!

Met NEI kunnen we samen de oorzaak en de motivatie van je gedrag opsporen en help ik je blokkades en belemmerende overtuigingen los te laten.

 

ijsberg

 

Emotionele blokkades kunnen leiden tot:

  • een ongewenst gevoel: onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, depressie, verdriet, eenzaamheid, wanhoop, Dit kan leiden tot fobieën, leer- en concentratieproblemen, stress en slapeloosheid.

  • ongewenst gedrag: je wilt het één, je doet het ander.

  • fysieke klachten: hoofdpijn / migraine, , vermoeidheid, lusteloosheid, pijn, allergieën en andere chronische klachten.

Wil je meer weten over deze bijzondere manier van coaching?

Download hier de brochure!