Coaching

  • Voel je je niet lekker in je vel, heb je last van klachten en kun je er niet de vinger op leggen wat er aan de hand is? 
  • Loop je aan tegen gedrag wat je wel doet maar eigenlijk niet wilt? 
  • Ben je op zoek naar ondersteuning om je doelen te kunnen bereiken? 

Coaching is een manier van begeleiden waarbij je leert op een andere manier te kijken naar de thema's waar je tegenaan loopt. Anders kijken, anders denken, het probleem vanuit een ander perspectief bekijken. Een coach kan je door het stellen van vragen helpen met de thema's die je bezighouden, je inspireren, je vertrouwen geven. 

Bij VIER Coaching | Training bestaat coaching uit diverse methoden en technieken uit NLP, NEI, Oplossingsgericht werken. We werken aan de hand van wat jij op dit moment het meeste nodig hebt en zorgen ervoor dat jou vragen en thema's aan de orde komen, zodat je weer verder kunt! 

Figuur Vitaliteit

   Therapie

Bij VIER spreken we over therapie wanneer er sprake is van diagnose en een behandelplan. Dat kan wanneer je worstelt met emoties, lichamelijke klachten, of een combinatie ervan. Coaching en therapie lopen dan wel eens door elkaar heen.

De essentie van integrale therapie is het behandelen van de mens als geheel. Ziek zijn bekijken we vanuit het perspectief van een verstoorde balans. Het doel is balans te brengen in het totale systeem van jou als mens. De behandeling richt zich op het onderliggende mechanisme van je klacht. Of dit nu gaat om pijnklachten, allergie of stress betreft. In plaats van een pleister voor het bloeden, of een medicijn om je klacht te stoppen, ga ik met je op zoek naar de oorzaak van je klacht en starten we op dat punt met behandelen. 

 In mijn praktijk maak ik gebruik van diverse methoden, zodat ik kan aansluiten op wat jij op dit moment het meeste nodig hebt. Deze zijn: 

  • N.E.I.
  • N.L.P. 
  • Total WellNES

Achter de tabs vind je meer informatie over deze werkvormen.