When life gives you lemons...

Op 01 juli 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

Al het hele weekend kijk ik ernaar. Wat is dat toch, dat je soms iets leest, ziet, voelt wat je vervolgens niet kunt loslaten. Het gevoel dat het je aantrekt, dat je er iets mee moet. Maar wat doe je dan concreet?

Vorige week maakte ik een Vision Board. Een visiebord, zouden wij in het Nederlands zeggen. Een collage van beelden, kleuren, plaatjes en teksten, die iets zeggen over de doelen die je hebt gesteld en waarvan je weet; als ik daar ben, dan ben ik echt heel erg blij en tevreden!

De meest prachtige woorden en plaatjes kwamen onder mijn aandacht, die ik een mooie plek heb gegeven op mijn vision board.

En waar ik nu al 4 dagen aan denk:

‘When life gives you lemons,

you might be needing some vitamine C’

 

Tja, daar sta je dan met al je doelen. Zou je toch bijna de reis er naar toe vergeten. (ook zo’n mooie uitspraak trouwens). Soms moet je even door het zuur, en wat is het dan fijn om je te bedenken dat ook dat je iets brengt in het leven. Dat je er wijzer van wordt, meer ervaren, of leert kijken vanuit een ander perspectief. Een wijze les, die ik toch graag even wil delen!

Na de zomervakantie gaan we officieel aan de slag met het aanbieden van Vision-Board-workshops. Omdat het je helpt om bij je doelen te komen. Zonder dat je het bedenkt, komt je doel bij jou. En zonder dat je er bewust de hele dag aan denkt, komt datgene in je bewustzijn, waar je mee verder kan.

En ik hoop dat na vitamine C ook de vitamine D zich aandient; voor iedereen die wel een warme zonnestraal kan gebruiken!