Paying It Forward

Op 30 september 2016

Al een paar maanden geleden kreeg ik een telefoontje van de voorzitter van de Moerman Vereniging (MMV). De MMV wil graag mensen informeren over goede voedingsgewoonten bij kanker. 

Hij vroeg mij of iets zou willen vertellen vanuit mijn vakgebied als NEI coach over vaccinaties en wat er gebeurt als een kind kanker krijgt. Wat kun je doen? Kun je werken aan ontstoring? Nu is het onderwerp vaccinaties zeker niet mijn specialiteit, maar over NEI (neuro emotionele integratie) bij een kind met kanker kan ik zeker wat vertellen vanuit mijn moederschap en NEI coach. 

Ik zal mijn tijd benutten om te vertellen hoe je als ouder je kind kunt ondersteunen, werkend vanuit de 5 elementen. Wat kun je doen om je kind emotioneel in balans te houden en het lichaam te helpen het zelfherstellend vermogen te optimaliseren? Wat is de rol van de ouders, de andere kinderen in het gezin, van familie en vrienden? Hoe doe je dit? Hoe ga je samen als gezin dit proces in en maak je goede en verantwoorde keuzes? 

En zo komt het dat ik samen met Jolanda Vleugel op dinsdag 29 november aanstaande een presentatie mag geven over integrale coaching en vaccinaties bij kinderen die kanker hebben. 

En daar sta ik dan straks: als NEI-coach, als moeder en als voorzitter van Stichting Maud voor Leven, 5 jaar later ... Paying It Forward!