Inspiratie

Op 16 november 2012

 
November, de maand van Sint Maarten, de aankomst van Sinterklaas en daarna de opmars naar de kerstdagen. En om dat allemaal mooi af te sluiten, hebben we nog oud en nieuw. En voor je het weet, zit je in het nieuw, namelijk 2013. En dan... weet jij al wat je gaat doen? Heb je plannen, wil je iets anders of ga je door met hoe je het altijd al deed?
Ik vind het eigenlijk wel fijn. Een nieuw jaar. Even fris opnieuw beginnen. Wat laat ik achter in 2012, en wat wil ik meenemen? Hoe wil ik eigenlijk het nieuwe jaar in?
 
Een boel vragen zo voor half november, maar voor je het weet is het zover...
 
Met het voortzetten van mijn eigen onderneming VIER Coaching | Training vind ik het leuk om je mee te nemen naar een mooie plek in de omgeving van Zwolle, en daar de balans op te maken voor een nieuw jaar, met plannen die daadwerkelijk van de grond gaan komen en bijdragen aan levensgeluk, zingeving en doen waar je blij van wordt. En al schrijvende beeld ik mij zo in, hoe we daar zitten met z/n allen, hard werken, lachen en nieuwe en fantastische ideeen laten opborrelen die wachten om uitgevoerd te gaan worden. Het maakt me blij en ik voel me bijvoorbaat al bijna als herboren.
 
Ik kan al niet meer wachten en ga graag aan de slag. Wie doet er mee?