Durf te vragen

Op 18 oktober 2013

Papierleuchten artfulblogger

Je hebt een eigen praktijk en inmiddels weet iedereen uit je eigen omgeving wel wat je doet. De meeste mensen leggen liever niet hun ziel en zaligheid bloot bij een vriendin of familielid, om daar vervolgens geld voor te betalen. Dat is in elk geval mijn ervaring en nog begrijpelijk ook.

Vandaag heb ik mij er daarom toe gezet om hulp te vragen aan mijn medemens. Ik geloof in NEI, maar heb een kruiwagentje nodig om deze methode onder de mensheid te verspreiden.

En zo maakte ik een stappenplan, een Facebookpagina, en schreef ik mijn vrienden en kennissenkring aan mij te helpen NEI te verspreiden. Dat hulp vragen best lastig is, bewijst dit maar weer eens.

NEI dus: Neuro Emotionele Integratie. Voor een optimale balans binnen alle elementen van het leven. En tegenwoordig ook op Facebook. Ik voel me trots op wat ik doe en hoop dat ook Zwolle NEI op de kaart gaat zetten.

De plannen voor het voorlichten van particulieren zijn vanaf vandaag in werking gezet. Wil jij meer weten, en als je twitter, facebook of de website in de gaten houdt, dan kom je mij vast weer tegen...!

Durf te vragen... toch zo gek nog niet!