De balans opmaken

Op 30 december 2014

De balans opmaken

We nemen afscheid van 2014 en verwelkomen 2015. En dan? In het afgelopen jaar heb ik mensen mogen coachen en was ik getuige van mooie einddoelen van deze trajecten. Iets om trots op te zijn. En ook het geven van trainingen, mensen in beweging brengen, of in elk geval ondersteunen in deze richting gaf mij erg veel voldoening. Het werkelijke veranderen doen mensen natuurlijk zelf, de credits zijn dus ook geheel voor deze dappere veranderaars. Want het vergt wel lef om anders te kijken en te kiezen voor hele nieuwe dingen. Of om datgene wat al zolang in je suddert nu maar eens met de wereld om je heen te delen.

Ook ik heb ik het afgelopen jaar gespeeld met gedachten die het begin vormen van iets nieuws. Sommigen weten hier al iets van, maar nog niet iedereen. De tijd is nog niet helemaal rijp. Want mijn valkuil ligt op de loer: Iets nieuws beginnen, als ik het oude nog niet goed heb afgerond.

Het einde van het jaar is een mooi moment om de balans op te maken en nieuwe plannen te maken voor het komende jaar. En dan heb ik het niet over plannen in de zin van goede voornemens, maar over dingen die ik wezenlijk anders ga doen.

 balans

 

Allereerst ga ik natuurlijk voor een jaar waarin ik mensen mag meenemen op weg naar geluk, vitaliteit, balans en inspiratie. Dit ga ik doen door middel van individuele coaching en therapie, en met trainingen en workshops voor kleine groepen, waarin bewustwording en persoonlijk empowerment centraal staat.

 

Het komende jaar staat  dan ook in het teken van:

Afmaken:

Nieuw:

  • De ‘upgrade’ van Medische Basiskennis die alle therapeuten moeten hebben van de verzekeraars per 2017.
  • Werken met vaste dagen voor coaching en therapiesessies.
  • Registratie aansluiting bij beroepsorganisatie BATC.
  • Verspreiden van een planning van workshops en evenementen op het gebied van vitaliteit, gezondheid en empowerment.
  • Vernieuwen van de website.
  • Samenwerken met partners in complementaire zorg.
 
  • Ieder kwartaal een nieuwsbrief voor opdrachtgevers en klanten.