Beweging in ontwikkeling

Op 02 november 2012

Zoals iedereen verandert, zo verandert ook een website. Niets is zo veranderlijk als de mens, en als dit gebeurt, dan moet dit overal worden doorgevoerd. En anno 2012 heeft dat nogal wat voeten in de aarde, want er is overal social media.

Nu heb ik geprobeerd van mijn website een document te maken, dat wat zegt over mijn visie op de ontwikkeling van mensen in zowel hun priv√©leven als in hun carriere. Persoonlijk vind ik het wel spannend wat werkenden in de komende tijd gaan doen. Het kabinet voorspelt een aanhoudende krimp van banen in een tijd waarin mensen zich steeds meer bewust worden van hun behoefte op een leuke baan waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen. Maar is daar nog wel geld voor?            

Met VIER Coaching | Training wil ik graag mens en bedrijf inspireren om een  hun focus te bepalen voor de toekomst en dit na te streven. In deze tijd zal dat hard werken zijn. Ieder speelt zijn eigen en meest passende rol. Ik ben graag je partner in dit proces te doen waar ik goed in ben. En als iedereen dat doet, is er volgens mij voor iedereen een mooie plek!