Anders kijken naar gezondheid ;-)

Op 01 februari 2016

Ben jij ook klaar met al dat nieuws over die misstanden in de wereld? Er komen er nogal wat langs de laatste tijd: de vluchtelingencrisis, de leugens in de voedingsindustrie, Monsanto, de macht en misleiding van de farmaceutische industrie en niet te vergeten de bankensector die de crisis heeft ingeluid?

Een tijd lang heb ik alles gevolgd, omdat ik het allemaal wilde weten! Want als je weet waar je op moet letten, kun je zelf andere keuzes maken. Maar nu ben ik er wel klaar mee. Ik word er een beetje misselijk van. Ik zit vol en het is tijd geworden mijn lichaam en geest van deze viezigheid te ontdoen. 

Ik zou graag de mooie ontwikkelingen willen lezen, hoe kan het wel? Welke alternatieven hebben we die haalbaar zijn voor iedereen? Hoe kunnen we met z’n allen anders kijken en de wereld weer mooier maken? Op welke manier kunnen we genieten van ons leven, eerlijk eten, puur leven, met een warm hart voor elkaar? Ik weet dat dit kan! 

Anders kijken

 

 

 

 

 

EERLIJK, PUUR, WARM. MET EN VOOR ELKAAR!

En wanneer we ons losmaken van de misstanden in de wereld ontstaat er weer ruimte om ons bezig te houden met hele mooie dingen. Want wij hebben voor heel veel problemen helemaal geen voeding uit de industrie nodig, dan kan prima lokaal! Medicijnen hebben we echt alleen nodig als de nood soms heel hoog is. Meestal kan een homeopathisch middel ook heel goed werken. 

Wat dacht je van rust? Zodat lichaam en geest weer kunnen herstellen? Een goed gesprek voeren met iemand die je goed kent en oprecht naar je luistert? En als dat niet werkt een natuurlijke therapie volgen, die je lichaam en geest de juiste prikkel geeft tot herstel? 

Het scheelt op de langere termijn echt heel veel tijd, geld en energie als we beter luisteren naar de signalen van onze eigen intelligente ik! Als we kunnen luisteren naar deze innerlijke stem en dit omzetten in actie, hoeven we niet meer rond te rennen als een kip zonder kop. Dan hebben we gewoon een fijn leven. Gelukkig, gezond en in balans.

Wil jij ook anders kijken en ontdekken wat er voor jou aan gezondheid en geluk in het verschiet ligt? 

In het komende jaar zal ik meerdere workshops of presentaties (laten) geven over aspecten die jouw geluk en gezondheid weer laten floreren. Ik zou graag een beetje inspiratie willen brengen om dit weer mogelijk te maken.

Wil jij hierbij zijn, of wellicht iets komen brengen en anderen inspireren? Laat het mij vooral horen, en stuur mij even een berichtje.