Inspiratie

Op 16 november 2012

 
November, de maand van Sint Maarten, de aankomst van Sinterklaas en daarna de opmars naar de kerstdagen. En om dat allemaal mooi af te sluiten, hebben we nog oud en nieuw. En voor je het weet, zit je in het nieuw, namelijk 2013. En dan... weet jij al wat je gaat doen? Heb je plannen, wil je iets anders of ga je door met hoe je het altijd al deed?
Ik vind het eigenlijk wel fijn. Een nieuw jaar. Even fris opnieuw beginnen. Wat laat ik achter in 2012, en wat wil ik meenemen? Hoe wil ik eigenlijk het nieuwe jaar in?
 
Een boel vragen zo voor half november, maar voor je het weet is het zover...
 
Met het voortzetten van mijn eigen onderneming VIER Coaching | Training vind ik het leuk om je mee te nemen naar een mooie plek in de omgeving van Zwolle, en daar de balans op te maken voor een nieuw jaar, met plannen die daadwerkelijk van de grond gaan komen en bijdragen aan levensgeluk, zingeving en doen waar je blij van wordt. En al schrijvende beeld ik mij zo in, hoe we daar zitten met z/n allen, hard werken, lachen en nieuwe en fantastische ideeen laten opborrelen die wachten om uitgevoerd te gaan worden. Het maakt me blij en ik voel me bijvoorbaat al bijna als herboren.
 
Ik kan al niet meer wachten en ga graag aan de slag. Wie doet er mee?

 

Beweging in ontwikkeling

Op 02 november 2012

Zoals iedereen verandert, zo verandert ook een website. Niets is zo veranderlijk als de mens, en als dit gebeurt, dan moet dit overal worden doorgevoerd. En anno 2012 heeft dat nogal wat voeten in de aarde, want er is overal social media.

Nu heb ik geprobeerd van mijn website een document te maken, dat wat zegt over mijn visie op de ontwikkeling van mensen in zowel hun priv√©leven als in hun carriere. Persoonlijk vind ik het wel spannend wat werkenden in de komende tijd gaan doen. Het kabinet voorspelt een aanhoudende krimp van banen in een tijd waarin mensen zich steeds meer bewust worden van hun behoefte op een leuke baan waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen. Maar is daar nog wel geld voor?            

Met VIER Coaching | Training wil ik graag mens en bedrijf inspireren om een  hun focus te bepalen voor de toekomst en dit na te streven. In deze tijd zal dat hard werken zijn. Ieder speelt zijn eigen en meest passende rol. Ik ben graag je partner in dit proces te doen waar ik goed in ben. En als iedereen dat doet, is er volgens mij voor iedereen een mooie plek!                                                                         

<<  1 [2